Βενεζουέλα-το πραγματικό πρόσωπο του «αγώνα» της αντιπολίτευσης(video)

g1.jpg_1718483347.jpgΟ αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Βενεζουέλας, Τάρεκ Ελ Αϊσάμι, καταδίκασε τις αντιπολιτευτικές πολιτικές ηγετών της δεξιάς που καπηλεύονται τον θάνατο του νεαρού Neomar Lander , 17 χρόνων, την προηγούμενη Τετάρτη εξαιτίας έκρηξης χειροποίητου όλμου.

Ο αξιωματούχος κατήγγειλε ότι «μια ομάδα ηγετών» της δεξιάς άρχισε να διαδίδει στα κοινωνικά δίκτυα μια χειραγωγημένη και ανεύθυνη εκδοχή «χωρίς ούτε καν να επαληθεύσει το όνομα του θύματος».

Ο Ελ Αϊσάμι παρουσίασε και πάλι τα στοιχεία των εγκληματολογικών ερευνών που απέδειξαν ότι η αιτία δεν ήταν τα δακρυγόνα που έριξαν οι δυνάμεις ασφαλείας, όπως διέδωσαν οι ηγέτες που έχουν ξεσηκώσει τις βίαιες διαμαρτυρίες στην Βενεζουέλα από τον Απρίλιο.

Από την άλλη πλευρά, ενημέρωσε για το θάνατο του Χεσούς Ρόχας, 30 ετών, ο οποίος αποκεφαλίστηκε την Κυριακή στα πέριξ της πλατείας Αλταμίρα στην πολιτεία Μιράντα, από βίαιες ομάδες της δεξιάς.

«Αυτός ο τόπος έχει γίνει εστίας της βίας και τα μίντια έχουν αποκρύψει αυτό το θάνατο», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ενημέρωσε ότι έχει συλληφθεί ο Άντονι Χεσούς Πέρες Τόρες, 25 ετών, φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του υπολοχαγού της Μπολιβαριανής Εθνοφυλακής (GNB) εν αποστρατεία, Ντάνι Χοσέ Σουβέρο.

«Αυτοί ήταν υπεύθυνοι του καλέσματος στο φόβο», τόνισε ο Ελ Αϊσάμι.

prensa-rebelde

Solidaridad_Griega

Αποκαλυπτικά αναφορικά με τη πραγματική αιτία θανάτου του νεαρού  Neomar Lander

Εξι εργάτες που βρίσκονταν στό σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο ο 17χρόνος Neomar Lander επιβεβαιώνουν πώς σκοτώθηκε από εκρηκτική ύλη που είχε στα χέρια του όχι από την Μπολιβαριανή αστυνομία

Αποκλειστικό βίντεο του laiguana.tv πού αποκαλύπτει  πώς οι υποτιθέμενοι ειρηνικοί διαδηλωτές δέν είναι τίποτε άλλο παρά τρομοκράτες,το πραγματικό πρόσωπο του αγώνα της αντιπολίτευσης: βία, χάος, αποσταθεροποίηση , θάνατοι, κλείσιμο δρόμων,  καταστροφή της ατομικής ιδιοκτησίας και προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα κλίμα ακυβερνησίας της χώρας.

 

Advertisements