Βενεζουέλα: FSM αλληλεγγύη στό λαό της Βενεζουέλας

O  FSMείναι η μαχητική φωνή  92 εκατομμυρίων  εργαζομένων από   126 χώρες σε όλο τον κόσμο, πού δηλώνουν την  διεθνιστική αλληλεγγύη τους προς τον λαό της Βενεζουέλας, ο οποίος για άλλη μια φορά βρίσκεται  στο επίκεντρο της ιμπεριαλιστικής επίθεσης.

logo-fsm.jpg

Την ίδια στιγμή, απορρίπτουμε με τον πιο έντονο τρόπο τις ύπουλες νομικές και πολιτικές μανούβρες των πρακτόρων του ιμπεριαλισμού στο πλαίσιο του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών, κατά του λαού της Βενεζουέλας.

Για εμάς, δεν ήταν ποτέ ένα μυστικό ότι οι ΗΠΑ και η διακρατικές ιμπεριαλιστικές ενώσεις, όπως το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλουν  να φιμώσουν κάθε φωνή που διαφέρει από τη δική τους,δηλαδή θέλουν να να φιμώσουν τη φωνή που αντιστέκεται στη  λεηλασία των φυσικών πόρων, η οποία διαφωνεί με την οικονομική πολιτική του. Πιστός συνεργάτης του για την κυριαρχία στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική, ήταν και παραμένει η ΟΑΚ για να υπερασπιστούν την κερδοφορία των μονοπωλίων των ΗΠΑ.

Κάνουμε λόγο για τον ΟΑΚ και τον Γενικό Γραμματέα του, Luis Almagro, ο οποίος προσδοκά να συνεχίσει τα σχέδια αποσταθεροποίησης στη Βενεζουέλα, στο πλαίσιο ενός οικονομικού πολέμου μέσω των ΜΜΕ παγκοσμίως

Από την πλευρά μας, οφείλουμε να παρατηρήσουμε για μια ακόμη φορά ότι οι πολίτες είναι οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν το δικό τους παρόν και το μέλλον. Οι προσφυγές του FSM στη εργατική εργατική τάξη και τους εργαζόμενους Βενεζουέλας και όλης της Λατινικής Αμερικής  γιατί πρέπει να βρίσκονται σε σε εγρήγορση κατά των αρπαχτικών του αμερικανικού ιμπεριαλισμού. Σε όλες τις περιπτώσεις, όπως μας διδάσκει η ιστορία, οι άνθρωποι ήταν πάντα αυτοί που καθορίζουν τελικά πολιτικά γεγονότα.

Ως εκ τούτου, επαναλαμβάνουμε την διεθνιστική αλληλεγγύη μας και να προσφέρουμε πλήρη τάξη υποστήριξή μας προς τον λαό της Βενεζουέλας.

Σταματήστε την ιμπεριαλιστική επίθεση!

Ζήτω η εργατική τάξη της Βενεζουέλας!

Tribuna Popular

metafrasi

Advertisements